úterý 31. května 2011

Miss Africa... (29.5.)


Soutěž, kterou každý rok pořádá Svaz afrických studentů proběhla v sále univerzity za přítomnosti snad všech afrických studentů z města.
Kandidátek na nejkrásnější afričanku bylo 5, krásy pravda moc nepobraly, ale když přišla na řadu disciplína africký tanec teplota v sále byla někde daleko za bodem varu. Mužská část obecenstva se mohla při pohledu na černošky zbláznit a rusky bledly závistí. Pravda je, že afričanky umí třást zadkem velice profesionálně a mnohé z nich připomínají gazely, ale tance samotné (upravené na moderní hudbu) pak spíš připomínali sexuální cvičení. Na volné disciplíně si holky moc záležet nedaly – zase tancovaly, což mužská část obecenstva samozřejmě ocenila, ale s holkama jsme se shodly, že nás trochu tísní pocit, že jsme se opravdu narodily v konzervativní Evropě.
Hudební produkce byla víceméně o hiphopu, r’n’b a rapu, ale bohužel se nezpívalo na playback a taky díky tomu, že jsme měli ze včerejška trochu kocovinu, dost jsme u výkonů zpěváků trpěli. Zvlášť u vystoupení indické zpěvačky.
Překvapením a nejlepší částí programu bylo vystoupení mužské taneční skupiny. Afričani umí kroutit zadkem skoro tak dobře jako Afričanky a na národních tancích z Konga bylo jasně vidět, že sex vynalezli v Africe...

Žádné komentáře:

Okomentovat